bugün

entry'ler (835)

sabah sabah insanı mutlu eden şeyler

Bundan aylar sonra çok farklı duygularla yeni bir güne başlayacak olmanın iyimserliği ile uyanmaktır. * * *

çağan ırmak

Son filmi Unutursam Fısılda'nın soundtracklarini dinlerken filmden kareler göz önüne gelmekte olup Farah'ın sesi bir yandan güftenin içtenliği bir yandan ruhun en derinlerine işlemektedir. *

iş yerinde uykusu gelen yazar

Tam da bu yazardır * işinin yoğunluğu dakikası dakikasına değişmektedir.

yeni türkü

destinası, çemberi, dönmeki, başka türlüsü... ve son olarak böyle gitmezi ve sezenler olmuşu ile hala ve hala beni dert deryasına atıveren, derya köroğlunun sesiyle can bulan, yıllardır kalitesinden ödün vermeyen müzik grubudur.

okan bayülgen

üniversite yıllarımdan kalan yadigarlardan olup lanet mi lanet şeytan tüylü kişidir.

hayattan soğuma nedenleri

sevmediğin bir şehirde sevmediğin bir hayat yaşayıp sevmediğin işi yapmaktır.
ey gençler siz siz olun şu hayatta bir işinizi bir de eşinizi iyi seçin anacımdır. naçizane nasihat sebebidir.

doğukan hazar manço

ünlüsü gönüllüsü gönülsüzü hepsinin içinde en düzgünü en karakterlisi en adamı ve de en adamın dibi en gerçeği en "insanı" en mütevazisidir kendisi. dedikodulara bulaşmayan kendi doğrularından şaşmayan dosdoğru bir kişidir (kişiymiş). helal olsundur onu yetiştiren annesine ve nurlar içinde yatsın olan babasına. karateri düzgündür ee bir de üzerine hızlı ve güçlü olması eklenince onun oynadığı oyunları izlemek çok zevkli olmaktadır tadından yenmemektedir * bir de bu akşam babasının resmini görünce ağlaması şahsımı derinden etkilemiştir o ağlamıştır bizim de gözlerimiz dolmuştur.bir daha lütfen ağlamasındır.

prison break

hayatımda ilk defa bittiğine üzüldüğüm bir dizidir. 1. sezonu iki günde bitirerek 3 gün şaşı gezdiğim doğrudur. 4. sezonun sonlarına doğru iyice saçmalasa da gönüllerde taht kurmuştur ve yerini başka bir dizi alamamaktadır.

sözlük yazarlarının itirafları

aşk-ı memnu zımbırtısını bilmem kaçıncı milyon kez izliyorum.

900 tl maaş alıp 240 lirasını sigaraya vermek

donu yok giymeye atla gider wcye sözünün hayat bulmuş halidir. * *

anlatılan fıkraya kimsenin gülmemesi

fıkrayı ballandıra ballandıra anlatmayı beceremeyen rezil rüsvanın düştüğü durumdur. *

hayim kohen

yarışmadaki ilk hali gayet yakışıklı olan lakin zamanla orman adamına dönen kişidir ki begüme aşık olmakla kalmayıp begümün de yandan yandan sırnaştığı "zavallı" çocuktur.

sözlük yazarlarının favori yönetmenleri

insanlığı, dostluğu, hayatın iyi-kötü her yönünü samimiyetinden ödün vermeden işleyen yönetmendir.
(bkz: ferzan özpetek)

öyle bir geçer zaman ki

karolinin soneri kafalayacağı bölümü bu akşam olan, sırf "sıkıştırılmış erişkin" gibi ortalarda dolaşan bilmiş osman fırlamasının yüzüsuyu hürmetine izlenilen dizidir.

benim hala umudum var

kişi bünyesinde işigücü bırakıp sahil kasabasına yerleşerek hormonsuz domatlar yetiştirme ve sıkıntısız, rahat, tekdüze ama mutlu ve "umutlu" bir yaşam sürme isteği uyandıran şarkıdır.

supernatural izleyip camları tuzlayan insan

pıremiyeri bu akşam olan süper dizinin tesiri altında fazlasıyla kalmış olan insanoğludur. diziyi izleyip camları tuzlamakla yetinmeyerek kutsal su yapıp eve gelen-giden vatandaşa su atanı da vardır bunun. *

kestane şekeri

an itibariyle tatlı krizi sebebi olan doğaüstü yiyecek maddesi.

ciple giderken otobüstekileri görünce ağlıyorum

zamanında kanaldde skeçlerden derleme haneler adlı bir program vardı. heh işte orada zenginhane isimli köşeyi anımsatan başlık * * * *

bizim yenge

ilker aksum'un hatrı için izlenilecekler arasında yerini alan dizi.

değmesin ellerimiz

ergenus tarzı bir parça olarak eleştiriledursun cidden güzel, altyapısı sağlam bir parçadır lakin "bitti mi hikayemiz? bu ne biçim son böyle!" cümlesi ile de baya bir güldüren şarkıdır. cümlenin devamı insanı "bu ne lan böyle aq!" şeklinde devam etmesi beklentisine sokmaktadır. * *